Kekeluargaan

Kekeluargaan

Produk-produk D’Aura memenuhi kehendak seisi keluarga, dari ibu-bapa hingga ke anak-anak. Minyak Kelapa Dara D’Aura yang mempunyai pelbagai fungsi yang positif amat sesuai untuk dijadikan suplemen harian.

#WARISANALAMI

FAEDAH MINYAK KELAPA DARA D’AURA UNTUK SEISI KELUARGA

1.“ENERGY BOOSTER” UNTUK SEISI KELUARGA

Rantaian Medium Chain Fatty Acid memudahkan  proses penghadaman dan penyerapan makanan untuk tujuan metabolism untuk penghasilan Ketones sebagai sumber tenaga tambahan yang  cepat untuk setiap ahli keluarga menghadapi jadual harian dari tugasan dipejabat untuk bapa, mengurus tugas di rumah untuk ibu malah menyiapkan tugasan sekolah untuk anak.

2.PEMELIHARA KESIHATAN

Kandungan asid laurik didalam minyak kelapa dara akan menghasilkan cecair Monolaurin yang merupakan agen pembunuh bakteria, virus dan fungi untuk memelihara kesihatan diri dari  jangkitan kuman yang tidak diingini.

3.MEMELIHARA BADAN HIDUP SIHAT

Disebabkan Medium Chain Fatty Acid menjalankan proses metabolisma dengan cepat dan cekap maka ianya sangat efektif dalam membakar lemak lebihan dan ini akan membantu proses mengawal berat badan.

4.MENYEMBUH DENGAN CEPAT

Minyak kelapa dara kaya dengan anti-oksidan maka ianya juga akan mempercepatkan proses untuk menyembuhkan luka disamping menghilangkan parut yang ada. Antioksidan juga  menghindar  atau  melambat  proses  kerosakan  sel  disamping menjadikan kulit, rambut, dan kuku sihat.

PEMILIHAN PRODUK-PRODUK D’AURA UNTUK SEISI KELUARGA

Produk-Produk MINYAK KELAPA DARA D’AURA yang sesuai digunakan untuk seisi keluarga adalah:

  1. D’AURA VCO GOLD
  2. D’AURA LIQUID PREMIUM
  3. D’AURA SOFT GEL

NOTA:

  1. Bagi pengguna yang tidak mampu menelan minyak kelapa dalam bentuk cecair maka boleh digantikan dengan D’AURA SOFT GEL
  2. D’AURA LIQUID PREMIUM dan D’AURA VCO GOLD boleh diminum dan disapu kekulit
  3. Kaedah permakanan MINYAK KELAPA D’AURA ialah:
    • Untuk cecair, telan 2 sudu besar sebanyak 2 kali sehari selepas makan (Atau boleh dicampur kepada makanan atau minuman)
    • Untuk softgel, telan 2 softgel sebanyak 2 kali sehari sepelas makan

D'Aura Street Bunting Softgel

KATA PAKAR

“Minyak Kelapa Dara bersifat anti virus, anti bakteria, anti kulat dan anti parasit semulajadi yang mengawal pelbagai penyakit”
D'Aura bruce
Dr. Bruce Fife
Certified Nutritionist and Doctor of Naturophatic MEDICINE, USA
“Anda boleh meningkatkan tahap ketones pada sel-sel otak yang akan membantu memperkuatkan otot-otot perut dengan mengamalkan minyak kelapa dara”
D'Aura Picture2
David Perlmutter
M.D., F.A.C.N. America’s Brain-Health Expert, Board-Certified Neurologist, #1 New York Times Best-Selling Author, Fellow of the American College of Nutrition, and Expert in the Human Microbiome
“Minyak kelapa membantu mengelakkan dari masalah obesiti, meningkatkan tahap imuniti, melindungi dari bakteria, virus dan fungus disamping memastikan jantung yang sihat”
D'Aura vermen
Dr. Vermen M. Verallo Rowell
American Fellow Dermatologist, Author & Medical Researcher

TESTIMONI


PILIHAN PRODUK D’AURA