D'Aura LP Diabetis 2 1
D'Aura LP Diabetis 2
D'Aura LP Diabetis 2 1
D'Aura LP Diabetis 2 2
D'Aura LP Diabetis 2 2
D'Aura LP Diabetis 2 3
D'Aura LP Diabetis 2 4
D'Aura LP Diabetis 2 3
D'Aura LP Diabetis 2 12
D'Aura LP Diabetis 2 4
D'Aura LP Diabetis 2 5
D'Aura LP Diabetis 2 18
D'Aura LP Diabetis 2 6
D'Aura LP Diabetis 2 7
D'Aura LP Diabetis 2 8
D'Aura Testi
D'Aura Testi 1
D'Aura Testi 2
D'Aura Testi 3
D'Aura LP Diabetis 7
D'Aura Testi 4

PROMOSI TAMAT DALAM MASA

PERBANDINGAN HARGA DAN PAKEJ

D'Aura LP Diabetis 8

SOALAN LAZIM

Sebotol tahan berapa lama?

Sebotol Softgel Minyak Kelapa Dara D’Aura mengandungi 80 kapsul. Dengan pengambilan 4 ke 6 kapsul sehari, sebotol Softgel boleh digunakan untuk 12 hingga 20 hari.

Bagaimana cara pengambilan?

Ambil 2 atau 3 kapsul sahaja sekali makan. Di ambil 2 kali sehari iaitu pagi semasa sarapan atau malam sebelum tidur. 

TIPS – Jika anda ingin menguruskan badan, anda boleh ambil Softgel sebelum makan. Dan jika anda mengalami masalah sembelit, boleh amalkan selepas makan.

 

Berapa lama untuk mendapatkan kesan?

Minyak Kelapa Dara memberikan kesan segera di mana anda akan merasa bertenaga dalam masa yang singkat kerana kandungan MCFA akan ditukarkan kepada tenaga dalam masa yang sangat pantas.

Untuk menurunkan Gula dalam Darah, anda disarankan mengambil Minyak Kelapa Dara D’Aura selama sekurang-kurangnya 2 minggu untuk mendapatkan hasil yang ketara.

 

Selalu dengar Minyak Kelapa Dara hanya untuk Ibu Hamil?

Minyak Kelapa Dara kaya dengan pelbagai khasiat. DI Malaysia, penggunaan Minyak Kelapa Dara terkenal di kalangan Ibu Hamil, namun sebenarnya semua golongan digalakkan mengamalkan Minyak Kelapa Dara sebagai suplimen harian kerana khasiatnya yang pelbagai.

 

Apa Kandungan Softgel Minyak Kelapa Dara D'Aura?

Softgel Minyak Kelapa Dara D’Aura mengandungi 100% Virgin Coconut Fructus Oil atau dikenali sebagai Cocos Nucifera. Tiada kandungan lain yang ditambah ke dalam Softgel Minyak Kelapa Dara bagi memelihara khasiatnya.

Ada KKM dan Sijil Halal?

Ya Softgel Minyak Kelapa Dara D’Aura disahkan selamat oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. No KKM – MAL 16100037TC.

Minyak Kelapa Dara D’Aura juga disahkan HALAL oleh JAKIM Malaysia.

 

Siapa lagi boleh amalkan selain Pesakit Diabetis?

Bayi berumur 2 tahun ke bawah tidak digalakkan ambil Minyak Kelapa Dara D’Aura. Kanak-kanak bersekolah, lelaki dan wanita yang bekerja serta warga emas sangat digalakkan mengambil Minyak Kelapa Dara sebagai Suplimen harian kerana khasiatnya yang sangat banyak dan bermanfaat.

 

Apakah kesan sampingan dari pengamalan Minyak Kelapa Dara D'Aura?

Minyak Kelapa Dara D’Aura tiada kesan sampingan yang buruk kerana ianya 100% semulajadi. Cuma elakkan pengambilan yang berlebihan bagi mengelakkan kesan yang tidak sepatutnya. Elakkan pengambilan Minyak Kelapa Dara D’Aura jika anda mempunyai alahan kepada kelapa.

Jaminan Wang dikembalikan jika tiada perubahan

D’Aura komited dalam menghasilkan Minyak Kelapa Dara yang berkualiti tinggi. Andai anda langsung tidak mengalami sebarang perubahan selepas mengamalkan Minyak Kelapa Dara D’Aura, kami akan mengembalikan Wang anda tanpa banyak soal!